ELŐNYÖS VÁLTOZÁS - fizikai és mentális síkon egyaránt - ezt adja az ALEXANDER-TECHNIKA
Alexander-technika logo
Alexander-technika háza
Tapasztalatok

Akik már kipróbálták az Alexander-technikát


» Az idő múlásával, a sok ülőmunka következtében tartásom, úgy éreztem, nem a legmegfelelőbb. Sokszor fájt a hátam és gyakran volt az a benyomásom, mintha nehéz terhet cipelnék.
...

» Lassan egy éve, hogy összetalálkoztam Bátori Zsuzsannával az Alexander-technika tanárával, és ez a meglehetősen rövid idő máris észrevehető változásokat hozott az életemben.
...

» Egy kedves barátom ajánlotta az Alexander-technika traininget, mondván „akciósan”  kipróbálhatjuk és hátha segít.
...

» Egy laikus az Alexander-technikáról...
...

» Több éven keresztül rendszeresen visszatérő hátfájásomra kerestem valamilyen megoldást, amikor elkezdtem Alexander-technikát tanulni.
...

» Konduktorként sokat kell hajolnom, emelnem, beteg gyerekeket – felnőtteket mozgatnom. Ennek következményeként már fiatalon fájdalmakkal küzdöttem (hátam, derekam, vállam, kezem…), ami munkám lelkiismeretes végzésében komoly nehézségek elé állított. Az Alexander-technika tanulásával ezek a problémáim elmúltak, és csak akkor jönnek elő, ha fáradtan már nem figyelek kellő súllyal magamra, saját testhasználatomra.
...

Azok véleménye, akik hozzátartozóikon,ismerőseiken látták az Alexander-technika alkalmazásának hatását


» Kisfiunk, Gyuri 1994. november 21-én született. Születési súlya 4 kg, Apgar szintje 9/10 volt.
...

» A férjemnek négy évvel ezelőtt stroke-ja volt, koponya műtét segített megőrizni az életét. A betegség következményekén jobb oldala teljesen lebénult, nem tudott beszélni, járni sem. Rossz közérzete mellett életkedve sem nagyon volt.
...